top of page
Mikko Korkeakoski kuntavaalit 2021 Ylivi
Pohjois-Pohjanmaa: Quote

POHJOIS-POHJANMAA

Luottamustehtävät

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen turvallisuuslautakunnan jäsen (2022-)

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu (2022-)
Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen jäsen (2021-)

Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen varajäsen (2017-2021)

Aluevaalit 2022 - Tästä se varsinainen työ laajan maakuntamme parhaaksi alkaa 601 luottamuksen äänellä. Suuri kiitos äänestäjille!


LAADUKASTA, MUTTA KUSTANNUSTEHOKASTA PALVELUA

Ihmiset on saatava jonoista oikea-aikaisesti tarvitsemaansa laadukkaaseen hoitoon, jotta kasvavia kustannuksia saadaan hillittyä rahoituksen riittävyyden turvaamiseksi myös tulevaisuudessa. Hyvinvointialueen vastuullisesta taloudenpidosta on huolehdittava ja resursseja on ohjattava hallinnon sijaan nykyistä paremmin palveluihin.

​​

ARJEN TURVALLISUUS VARMISTETTAVA NIIN KAUPUNGISSA KUIN MAASEUDULLAKIN

Hyvinvointialueella tulee olemaan vain yksi yhteinen budjetti, josta leijonan osan vievät ymmärrettävästi soten lakisääteisesti tuotettavat palvelut. Pelastuspalveluille on kuitenkin osoitettava riittävä rahoitus osana hyvinvointialueen budjettia, jotta varmistamme mm. pelastus- ja ensihoitopalvelujen saumattoman yhteistyön jatkumisen. Jokaisella meistä on oikeus arjen turvallisuuteen – nopeaan apuun tarvittaessa – niin kaupungissa kuin maaseudullakin.

SITOUTUNUT JA YHTEISTYÖKYKYINEN VAIKUTTAJA

Suhtaudun tekemiseeni tunnollisesti, huolellisesti ja pyrin ottamaan päätettävistä asioista selvää, jotta päätökseni perustuisivat faktatietoon. Mielestäni aluevaltuutetun tehtävien hoitaminen laajan maakuntamme parhaaksi vaatii myös kykyä ja halua tehdä yhteistyötä yli kunta- ja puoluerajojen.

Pohjois-Pohjanmaa: Bio

OTA YHTEYTTÄ

Voit lähettää viestisi sinulle parhaiten sopivassa kanavassa. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Mikko Korkeakoski

korkeakoskimikko@gmail.com

+358 40 779 0892

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
Pohjois-Pohjanmaa: Contact
bottom of page