top of page
Mikko Korkeakoski kuntavaalit 2021 Ylivi
Ylivieska: Quote

KUNTAPOLITIIKKA - YLIVIESKA

Kunnalliset luottamustehtävät

Ylivieskan kaupunginvaltuuston 2. vpj (2021-)
Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen jäsen (2021-)

Ylivieskan Teknologiakylä YTEK Oy:n hallituksen vpj (2021-)

Ylivieskan kaupunginvaltuutettu (2017-)

Ylivieskan kaupunginhallituksen 2. vpj (2017-2021)

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen johtokunta, kaupunginhallituksen edustaja (2017-2021)

Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen varajäsen (2017-2021)

Kuntavaalit 2021 - Työ valtuutettuna Ylivieskan ja alueemme hyväksi jatkuu 285 luottamuksen äänellä. Suuri kiitos äänestäjille!


ELINVOIMAINEN KASVUN KAUPUNKI


Elinvoimaisuuden jatkuva ylläpito on Ylivieskalle erittäin tärkeää varsinkin alueemme keskuskaupunkina. Sen takia haluan olla osaltani mahdollistamassa kaiken sen tuen, mitä nykyiset ja uudet ylivieskalaiset yritykset tarvitsevat menestyäkseen ja luodakseen lisää työpaikkoja.


Kun panostamme elinvoimaan, voimme mahdollistaa sekä veto- että pitovoimatekijöitä, vaikka kehittyvänä kaupunkina elämme talouden kanssa tiukkaa aikaa. Näitä veto- ja pitovoimatekijöitä puolestaan ovat esimerkiksi terveet ja turvalliset koulu- ja varhaiskasvatustilat sekä hyvät liikuntamahdollisuudet.

​​

LIIKUNNASTA HYVINVOINTIA


Liikunnan vaikutus ihmisten hyvinvointiin ja toimintakykyyn on merkittävä. Omaan arkeeni liikunta on aina kuulunut monessa muodossa.  Haluankin olla vaikuttamassa Ylivieskassa hyvällä tasolla olevien monipuolisten liikuntamahdollisuuksien ylläpitoon ja jatkuvaan kehittämiseen tulevaisuudessakin. Tähän tärkeään veto- ja pitovoimatekijään meidän on mielestäni kehittyvänä kaupunkina panostettava.

TALOUDEN TASAPAINO


Tulevalla valtuustokaudella kaupungin tavoitteena tulee olla alijäämän kattaminen sekä velkamäärän taittaminen laskusuuntaan. Nyt kun historian suurimmat investoinnit on Ylivieskassa saatu tehtyä, tulee hetki vetää happea investointien osalta investointikatolla. Investointikaton lisäksi talouden tasapainoa tulee tavoitella toteuttamalla määrätietoisesti tuottavuusohjelmaa sekä mahdollistamalla kaupungille uusia järkeviä tulonlähteitä.


SITOUTUNUT JA YHTEISTYÖKYKYINEN VAIKUTTAJA

Valtuutettuna suhtaudun tekemiseeni tunnollisesti, huolellisesti ja pyrin ottamaan päätettävistä asioista selvää, jotta päätökseni perustuisivat faktatietoon. Tehtävien hoitaminen haluamallani tavalla laadukkaasti hyvin valmistautuen vaatii intohimoa, aikaa ja panostusta. Mielestäni luottamustehtävien hoitaminen Ylivieskan parhaaksi vaatii myös kykyä ja halua tehdä yhteistyötä yli puoluerajojen.

Kuntavaalit 2017 - Vaikuttamisen kipinä syttyi kotikaupungissa Ylivieskassa

Politiikan seuraaminen on aina kiinnostanut minua ja olen ollut aktiivinen äänestäjä. Palatessani takaisin kotikaupunkiini Ylivieskaan vuonna 2012, kuntapolitiikan seuraaminen lisääntyi entisestään. Vuoden 2017 kuntavaalien lähestyessä minulle syttyi kipinä siitä, että haluan olla mukana vaikuttamassa kotikaupunkini asioihin, joten päätin asettua ehdolle kokoomuksen listalla. Näissä ensimmäisissä vaaleissani sain 203 luottamuksen ääntä ja se avasi minulle paikan valtuuston lisäksi kaupunginhallituksesta (2. vpj) sekä Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksesta (varajäsen).

Heti alusta saakka olen suhtautunut tekemiseeni tunnollisesti ja huolellisesti. Olen osallistunut kokousten lisäksi aktiivisesti luottamushenkilöiden koulutuksiin, pyrin ottamaan asioista selvää ja olen valmistautunut kokouksiin mahdollisimman hyvin. Luottamustehtävien parissa vietetty aika on ollut minulle erittäin antoisaa ja opettavaista.

Ylivieska: Bio

OTA YHTEYTTÄ

Voit lähettää viestisi sinulle parhaiten sopivassa kanavassa. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Mikko Korkeakoski

korkeakoskimikko@gmail.com

+358 40 779 0892

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
Ylivieska: Contact
bottom of page