Mikko Korkeakoski Kokoomus.jpg
 

KUNTAPOLITIIKKA - YLIVIESKA

Kunnalliset luottamustehtävät

Ylivieskan kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu (2017-)

Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen varajäsen (2017-)

Kuntavaalit 2017 - Vaikuttamisen kipinä syttyi kotikaupungissa Ylivieskassa

Politiikan seuraaminen on aina kiinnostanut minua ja olen ollut aktiivinen äänestäjä. Palatessani takaisin kotikaupunkiini Ylivieskaan vuonna 2012, kuntapolitiikan seuraaminen lisääntyi entisestään. Vuoden 2017 kuntavaalien lähestyessä minulle syttyi kipinä siitä, että haluan olla mukana vaikuttamassa kotikaupunkini asioihin, joten päätin asettua ehdolle kokoomuksen listalla. Näissä ensimmäisissä vaaleissani sain 203 luottamuksen ääntä ja se avasi minulle paikan valtuuston lisäksi kaupunginhallituksesta (2. vpj) sekä Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksesta (varajäsen).

Heti alusta saakka olen suhtautunut tekemiseeni tunnollisesti ja huolellisesti. Osallistun kokousten lisäksi aktiivisesti luottamushenkilöiden koulutuksiin, pyrin ottamaan asioista selvää ja valmistauduin kokouksiin mahdollisimman hyvin. Tehtävien hoitaminen haluamallani tavalla laadukkaasti hyvin valmistautuen on vaatinut intohimoa, aikaa ja panostusta. Samalla luottamustehtävien parissa vietetty aika on erittäin antoisaa ja opettavaista.

 

OTA YHTEYTTÄ

Voit lähettää viestisi sinulle parhaiten sopivassa kanavassa. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Mikko Korkeakoski

korkeakoskimikko@gmail.com

+358 40 779 0892

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
 

©2018 by Korkeakoski