top of page
Mikko Korkeakoski eduskuntavaalit 2023 Oulun vaalipiiri.jpg
Eduskuntavaalit 2023: Quote

NYT ON OIKEA AIKA VALITA MIKKO EDUSKUNTAAN!

Mielestäni turvallinen tulevaisuus on kaiken hyvinvoinnin perusta ja siksi eduskuntaan tarvitaan päättäjiksi myös turvallisuuden asiantuntijoita! Minulle voit antaa äänesi Oulun vaalipiirissä numerolla 167.

Työskentelen vanhempana konstaapelina valvonta- ja hälytystehtävissä. Olen toista kertaa kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaana Oulun vaalipiirissä. Minulle on tärkeitä asioita ovat turvallisuus, tulevaisuus sekä talous ja kestävä kasvu. Olen motivoitunut kantamaan kansanedustajana edunvalvonnan vastuuta laajan vaalipiirimme hyväksi yhteistyökykyäni hyödyntäen.

TURVALLISUUS LUO TULEVAISUUTTA


Minulle on tärkeää, että Suomi on tulevaisuudessakin turvallinen maa elää ja asua. Samalla kun panostamme ulkoiseen turvallisuuteemme, emme voi unohtaa panostuksia sisäisen turvallisuuden eri toimijoihin kuten esimerkiksi poliisin resursseihin. Sisäinen ja ulkoinen turvallisuus linkittyvät yhä vahvemmin toisiinsa ja tulevaisuudessa niiden välillä tarvitaan entistä enemmän saumatonta yhteistyötä.


EDELLYTYKSET PÄRJÄTÄ TULEVAISUUDESSA

Haluan mahdollistaa, että tulevilla sukupolvillamme tulee olemaan tasavertaiset mahdollisuudet lähteä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jokainen peruskoulunsa päättävä osaa lukea, laskea ja kirjoittaa. Lisäksi meidän on huolehdittava alueellisesti kattavasta koulutustarjonnasta, joka mahdollistaa työelämämme osaajat ja osaamisen tulevaisuudessakin.

TALOUS JA KESTÄVÄ KASVU

Mielestäni vakaan valtiontalouden perusajatus on, että työnteko ja yrittelijäisyys on aina kannattavampaa kuin niiden tekemättä jättäminen. Velan varaan emme voi tulevaisuuden hyvinvointia rakentaa. Kestävä kasvun takaamiseksi tulee meidän panostaa osaamiseen ja innovaatioihin, varmistaa yrityksille hyvä toimintaympäristö sekä mahdollistaa kotimaiset investoinnit ja omistajuus myös pohjoisessa Suomessa.

Tervetuloa mukaan tiimiini ja tukemaan vaikuttavaa kampanjaa!

#korkeakoski2023

#turvallisuusluotulevaisuutta

Eduskuntavaalit 2023: Bio
Eduskuntavaalit 2023: Video

EDUSKUNTAVAALIT 2019

Ensimmäisen kerran olin ehdolla vuoden 2019 eduskuntavaaleissa, joihin päätin lähteä mukaan kuntavaaleista 2017 vauhdikkaasti alkaneen poliittisen urani siivittämänä. Mukaan lähteminen kannatti, sillä kampanjointirupeama oli opettavaista ja mielenkiintoista aikaa. Vaaliportterin mittariin kertyi puolen vuoden aikana 10 000 kilometriä laajasti ympäri vaalipiirin. Ensikertalaisen ponnistelut tuottivat hienosti yli 2 000 luottamuksen ääntä (6. kokoomuksen listalla) kaikkialta ympäri vaalipiiriä.


Hyvä vaalimenestys on jatkunut tämän jälkeen niin kuntavaaleissa 2021 kuin aluevaaleissakin 2022 ja ne ovat tuoneet mukanaan merkittäviä luottamustehtäviä maakunnallisella tasolla.

Eduskuntavaalit 2023: Bio

OTA YHTEYTTÄ

Voit lähettää viestisi sinulle parhaiten sopivassa kanavassa. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Mikko Korkeakoski

korkeakoskimikko@gmail.com

+358 40 779 0892

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
Eduskuntavaalit 2023: Contact
bottom of page